Google Translate

"Миљковић каквог (не) познајемо" и у Економској школи

Вести  ::  среда, 07.03.2018.  ::   Галеријa

На позив Стручног већа за српски језик Економске школе у Нишу, а на иницијативу професорке Српског језика и књижевности, Оливере Аризановић, доц. др Јелена Јовановић и асистенткиња Јелена Младеновић, одржале су 5. марта трибину „Миљковић каквог (не) познајемо”.

Ова трибина организована је у оквиру реализације програма стручног усавршавања наставника у установи, али је истовремено била и један другачији час књижевности, који су поред наставника пратили и ученици Економске школе. Стихове Бранка Миљковића је, уз музичку пратњу, говорила студенска трупа „Књижевна боемија”.

На позив Стручног већа за српски језик Економске школе у Нишу, а на иницијативу професорке Српског језика и књижевности, Оливере Аризановић, доц. др Јелена Јовановић и асистенткиња Јелена Младеновић, одржале су 5. марта трибину „Миљковић каквог (не) познајемо”. Ова трибина организована је у оквиру реализације програма стручног усавршавања наставника у установи, али је истовремено била и један другачији час књижевности, који су поред наставника пратили и ученици Економске школе. Стихове Бранка Миљковића је, уз музичку пратњу, говорила студенска трупа „Књижевна боемија”.