Google Translate

Дан отворених врата

Вести  ::  понедељак, 12.12.2016.

Поштовани матуранти и сви они који наредне године планирате да упишете факултет,

Позивамо вас на Дан отворених врата који ће на Филозофском факултету у Нишу бити организован у среду, 21. децембра, у 19 сати у амфитеатру у приземљу.

Дођите да се упознате са својим будућим професорима и сарадницима и питате све што вас занима у вези са студијским програмима. Сазнајте све о свим програмима на једном месту. Уверите се да факултет није баук. Упознајте будуће колеге.

Ту смо да вам помогнемо да разрешите све недоумице, да вам помогнемо да направите прави избор, да вам што више олакшамо припреме за студије.

Страх и трему оставите код куће. Наоружајте се радозналошћу и храбро направите први корак ка следећем нивоу образовања.

Чекамо вас!

Поштовани матуранти и сви они који наредне године планирате да упишете факултет, Позивамо вас на Дан отворених врата који ће на Филозофском факултету у Нишу бити организован у среду, 21. децембра, у 19 сати у амфитеатру у приземљу. Дођите да се упознате са својим будућим професорима и сарадницима и питате све што вас занима у вези са студијским програмима. Сазнајте све о свим програмима на једном месту. Уверите се да факултет није баук. Упознајте будуће колеге. Ту смо да вам помогнемо да разрешите све недоумице, да вам помогнемо да направите прави избор, да вам што више олакшамо припреме за студије. Страх и трему оставите код куће. Наоружајте се радозналошћу и храбро направите први корак ка следећем нивоу образовања. Чекамо вас!