Google Translate

Промоције у Алексинцу и Крагујевцу

Вести  ::  уторак, 06.12.2016.  ::   Галеријa

Наставници и сарадници Филозофског факултета у Нишу настављају да промовишу студијске програме ове високошколске установе. У оквиру промотивних активности посетили су још две гимназије – Алексиначку и Прву крагујевачку гимназију.

Из Алексинца традиционално долази велики број студената, а значајан број наставника и сарадника управо је из овог места. Због тога не чуди што је и ове године промоција Факултета изазвала велико интересовање.

Осим тога, промотивни тим, на челу са продеканицом проф. др Марином Матејевић, први пут је посетио и Крагујевац. Крагујевачким средошколцима су, пре свега, представљене предности студија из области друштвено-хуманистичких наука које, за сада, нису доступне у овом граду. Добродошлица и велико интересовање нису изостали ни у срцу Шумадије.

Филозофски факултет у Нишу вредно припрема промоције и у другим местима, као и Дан отворених врата када ће будући студенти моћи да посете Факултет и сазнају све што их занима у вези са студијама.

Наставници и сарадници Филозофског факултета у Нишу настављају да промовишу студијске програме ове високошколске установе. У оквиру промотивних активности посетили су још две гимназије – Алексиначку и Прву крагујевачку гимназију. Из Алексинца традиционално долази велики број студената, а значајан број наставника и сарадника управо је из овог места. Због тога не чуди што је и ове године промоција Факултета изазвала велико интересовање. Осим тога, промотивни тим, на челу са продеканицом проф. др Марином Матејевић, први пут је посетио и Крагујевац. Крагујевачким средошколцима су, пре свега, представљене предности студија из области друштвено-хуманистичких наука које, за сада, нису доступне у овом граду. Добродошлица и велико интересовање нису изостали ни у срцу Шумадије. Филозофски факултет у Нишу вредно припрема промоције и у другим местима, као и Дан отворених врата када ће будући студенти моћи да посете Факултет и сазнају све што их занима у вези са студијама.