Google Translate

Недеља Департмана за педагогију

Вести  ::  понедељак, 13.11.2023.  ::   Галеријa

Департман за педагогију Филозофског факултета у Нишу позива заинтересоване ученике да учествују у активностима поводом обележавања Недељe Департмана за педагогију од 20. до 26. новембра 2023. године.

Програм активности:

Понедељак, 20.11.2023. године у 18 часова у учионици 36 реализоваће се педагошка радионица Експресивност емоција у вршњачким односима.
Реализатори: Драгана Димитријевић Пејчић и Данијела Милошевић

Уторак, 21.11.2023. године биће отворен наградни конкурс за средњошколце за достављање есеја на тему Студирање као путовање самооснаживања: Како постати најбоља верзија себе кроз образовање. Позивамо све матуранте да учествују у писању кратког есеја (до две стране текста) и искористе прилику да освоје неке од вредних награда. Есеј послати на имејл адресу до 26.11.2023. године до 12 часова. У пропратном тексту је потребно навести име и презиме, место и назив школе.
Све пристигле радове прегледаваће комисија коју чине професори са нашег Департмана. Проглашење победника реализоваће се 4.12.2023. јавним објављивањем на друштвеним мрежама и сајту факултета. Награда за освојено прво место је екстерни хард диск, ослобађање трошкова припремне наставе, ослобађање накнаде за полагање пријемног испита за упис на ОАС педагогије, ослобађање накнаде за упис, књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материјал. Награда за освојено друго место је ослобађање трошкова припремне наставе, ослобађање накнаде за упис, књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материјал. Пригодне награде (књиге у издању Филозофског факултета у Нишу и брендирани материјал) обезбеђене су за аутора који освоји треће место.

Среда, 22.11.2023. године са почетком у 18 часова у учионици 304 реализоваће се педагошка радионица на тему Особине школског педагога.
Реализатори: проф. др Јелена Максимовић, Катарина Анисијевић и Марија Трифуновић

Четвртак, 23.11.2023. године у 19 часова у учионици 304 реализоваће се презентација на тему Креативно-промотивне активности студената - КПП колаж
Реализатори: проф. др Зорица Станисављевић Петровић, проф. др Марија Марковић, Ива Манић и Мила Богићевић

Петак, 24.11. 2023. године са почетком у 17 часова одржаће се отворена дискусија са матурантима на тему Школа по мери ученика
Реализатори: Данијела Милошевић и Драгана Димитријевић Пејчић
*активност се реализује путем Google Meet апликације, па је неопходна пријава на имејл адресу:

За додатне информације можете се обратити путем имејл адресе:

Фото галерија