Google Translate

Уручене дипломе средњошколцима из Нишавског округа за окружне нивое обају такмичења из предмета Српски језик и књижевност

Факултетска дешавања  ::  понедељак, 09.05.2022.  ::   Галеријa  ::   Прилози

У учионици на отвореном Филозофског факултета у Нишу 9. маја 2022. године свечано су уручене дипломе и пригодне награде средњошколцима из Нишавског округа који су освојили прво, друго и треће место на окружним нивоима Књижевне олимпијаде и Такмичења из српског језика и језичке културе. Такође, предметним професорима награђених ученика уручене су захвалнице и пригодне награде, члановима комисија и дежурним професорима потврде и пригодне награде, као и студентима-волонтерима. Присутнима се у име управе Филозофског факултета обратила проф. др Гордана Ђигић, продекан за наставу, а додели су присуствовали и чланови Департмана за србистику.

У прилогу ове вести налази се билтен овогодишњих окружних нивоа Књижевне олимпијаде и Такмичења из српског језика и језичке културе за средњошколце из Нишавског округа, који су приредиле проф. др Кристина Митић и доц. др Александра Јанић.

Средњошколцима који су се пласирали на републички ниво поменутих такмичења желимо да постигну запажене резултате у Тршићу и у Сремским Карловцима!