Google Translate

Специјални бесплатни курс немачког језика за кандидате за студије немачког језика и књижевности

Вести  ::  понедељак, 04.04.2022.

Позивамо потенцијалне кандидате за студије немачког језика и књижевности на Филозофском факултету у Нишу, који владају немачким језиком на почетном нивоу (ниже од нивоа А2) или су тек почели да уче немачки, да похађају бесплатни специјални кратки курс немачког језика у циљу припреме за студије германистике.  

Поред заинтересованих кандидата, који још од почетка пролећног семестра  године посећују наше периодичне специјалне консултације у вези пријемног испита и студија, позивамо и нове кандидате који се сада одлучују за студије германистике.

Курс ће бити организован онлајн, два сата недељно током априла и маја 2022. године. Tежиште је на лексици, односно повећану вокабулара.

Независно од овог специјалног курса Департман за немачки језик и књижевност ускоро ће организовати и традиционалну припремну наставу за пријемни испит, са тежиштем на граматици, о чему ће заинтересовани бити благовремено обавештени.

Своју пријаву за кратки специјални курс, у којој треба обавезно навести име, презиме, завршену школу и оквирни ниво знања немачког језика, можете послати на имејл адресу: .

Пријава траје до петка 8. априла до 19 сати, када ће (непосредно након истека рока пријаве) бити одржан уводни час. Након пријаве добићете линк за google classroom и google meet, преко којих ће се одвијати онлајн курс.