Google Translate

Онлајн Недеља Србистике на Филозофском факултету

Најаве  ::  понедељак, 16.11.2020.  ::   Прилози

У организацији Департмана за србистику, у периоду од 7. до 11. децембра биће одржана Недеља Србистике.

Позив је првенствено намењен средњошколцима и студентима, а могу се укључити и остали заинтересовани.

За активности које се одвијају онлајн (трибина о електронским часописима, такмичење из области српског језика и књижевности, разговор са писцем) потребно је пријавити се слањем мејла, преко србистичке странице на друштвеним мрежама или попуњавањем формулара, што је прецизирано у самом програму у прилогу.

Програм:

7. ДЕЦЕМБАР (ПОНЕДЕЉАК), ОД 18 ЧАСОВА, ОНЛАЈН

КЊИЖЕВНОСТ НА МРЕЖИ

Учествују: студенти и ученици средњих школа

Пријављивање преко србистичке странице или мејлом ()

 

8. ДЕЦЕМБАР (УТОРАК), ОД 18 ЧАСОВА, ОНЛАЈН

КЊИЖЕВНИ РАЗГОВОР СА ПИСЦЕМ ВИОЛЕТОМ ЈОВИЋ 

Модератор: мср Сара Немат

Пријављивање мејлом ()

 

9. ДЕЦЕМБАР (СРЕДА), ОД 18 ЧАСОВА, ОНЛАЈН

ТАКМИЧЕЊЕ ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ (КАHООТ!)

Пријављивање попуњавањем формулара на сајту факултета

 

10. ДЕЦЕМБАР (ЧЕТВРТАК)

СТУДЕНТСКИ ИНТЕРВЈУ: ПРЕДСТАВНИЦИ ПРВИХ ГЕНЕРАЦИЈА СТУДЕНАТА СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ НА ФИЛОЗОФСКОМ ФАКУЛТЕТУ У НИШУ

Блог Филозофског факултета у Нишу

 

11. ДЕЦЕМБАР (ПЕТАК), СРБИСТИЧКА СТРАНИЦА НА ФЕЈСБУКУ

КРАТКИ ФИЛМ У ЧАСТ ДОЦ. ДР МАЈЕ ВУКИЋ

Гања Николић, Давид Петровић, студенти Србистике

Србистичка страница   

 

ДОБРО НАМ ДОШЛИ!

ЗВАНИЧНЕ СТРАНИЦЕ СРБИСТИКЕ НА ФЕЈСБУКУ И ИНСТАГРАМУ.

У организацији Департмана за србистику, у периоду од 7. до 11. децембра биће одржана Недеља Србистике. Позив је првенствено намењен средњошколцима и студентима, а могу се укључити и остали заинтересовани. За активности које се одвијају онлајн (трибина о електронским часописима, такмичење из области српског језика и књижевности, разговор са писцем) потребно је пријавити се слањем мејла, преко србистичке странице на друштвеним мрежама или попуњавањем формулара, што је прецизирано у самом програму у прилогу. Програм: 7. ДЕЦЕМБАР (ПОНЕДЕЉАК), ОД 18 ЧАСОВА, ОНЛАЈН КЊИЖЕВНОСТ НА МРЕЖИ Учествују: студенти и ученици средњих школа Пријављивање преко србистичке странице или мејлом ()   8. ДЕЦЕМБАР (УТОРАК), ОД 18 ЧАСОВА, ОНЛАЈН КЊИЖЕВНИ РАЗГОВОР СА ПИСЦЕМ ВИОЛЕТОМ ЈОВИЋ  Модератор: мср Сара Немат Пријављивање мејлом ()   9. ДЕЦЕМБАР (СРЕДА), ОД 18 ЧАСОВА, ОНЛАЈН ТАКМИЧЕЊЕ ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ (КАHООТ!) Пријављивање попуњавањем формулара на сајту факултета   10. ДЕЦЕМБАР (ЧЕТВРТАК) СТУДЕНТСКИ ИНТЕРВЈУ: ПРЕДСТАВНИЦИ ПРВИХ ГЕНЕРАЦИЈА СТУДЕНАТА СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ НА ФИЛОЗОФСКОМ ФАКУЛТЕТУ У НИШУ Блог Филозофског факултета у Нишу   11. ДЕЦЕМБАР (ПЕТАК), СРБИСТИЧКА СТРАНИЦА НА ФЕЈСБУКУ КРАТКИ ФИЛМ У ЧАСТ ДОЦ. ДР МАЈЕ ВУКИЋ Гања Николић, Давид Петровић, студенти Србистике Србистичка страница      ДОБРО НАМ ДОШЛИ! ЗВАНИЧНЕ СТРАНИЦЕ СРБИСТИКЕ НА ФЕЈСБУКУ И ИНСТАГРАМУ.