Google Translate

Интерактивне онлајн креативне радионице француског језика за ученике четврте године

Најаве  ::  понедељак, 13.04.2020.

Департман за француски језик Филозофског факултета у Нишу организује интерактивне онлајн креативне радионице француског језика за ученике четврте године гимназија/средњих школа, у среду, 22. априла, путем апликације Google Meet

Радионице ће бити одржане у два термина, од 18:00 до 18:45 и од 19:00 до 19:45, а заинтересовани се могу пријавити за једну од њих или обе.

Пријаве се шаљу на мејл  и треба да садрже: име, презиме, назив школе, место, e-mail адресу и име и презиме професора француског језика. Рок за пријаву је 21. април.

Важно је да учесници имају gmail  налог како би могли да приступе платформи Google Meet.

Департман за француски језик Филозофског факултета у Нишу организује интерактивне онлајн креативне радионице француског језика за ученике четврте године гимназија/средњих школа, у среду, 22. априла, путем апликације Google Meet.  Радионице ће бити одржане у два термина, од 18:00 до 18:45 и од 19:00 до 19:45, а заинтересовани се могу пријавити за једну од њих или обе. Пријаве се шаљу на мејл  и треба да садрже: име, презиме, назив школе, место, e-mail адресу и име и презиме професора француског језика. Рок за пријаву је 21. април. Важно је да учесници имају gmail  налог како би могли да приступе платформи Google Meet.