Google Translate

Студент социологије Марио Цекић добитник Светосавске награде Министарства просвете, науке и технолошког развоја

Студентске активности  ::  среда, 29.01.2020.  ::   Галеријa

Марио Цекић, студент четврте године Филозофског факултета у Нишу на департману за социологију добитник је Светосавске награде, престижног признања које додељује Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Ова награда је Мариу додељена за изузетна постигнућа у досадашњем образовању и промоцију науке. Наиме, Марио је као студент основних академских студија за само годину дана објавио 5 научних радова. Поред тога дуги низ година је активан у невладиним организацијама, при чему значајан напор улаже у промоцију науке и образовања.

Овом приликом, сви запослену на Филозофском факултету у Нишу честитају Мариу на овом престижном и изузетно значајном признању.

Марио Цекић, студент четврте године Филозофског факултета у Нишу на департману за социологију добитник је Светосавске награде, престижног признања које додељује Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. Ова награда је Мариу додељена за изузетна постигнућа у досадашњем образовању и промоцију науке. Наиме, Марио је као студент основних академских студија за само годину дана објавио 5 научних радова. Поред тога дуги низ година је активан у невладиним организацијама, при чему значајан напор улаже у промоцију науке и образовања. Овом приликом, сви запослену на Филозофском факултету у Нишу честитају Мариу на овом престижном и изузетно значајном признању.