Google Translate

Поново огромно интересовање за Дан отворених врата

Факултетска дешавања  ::  среда, 27.11.2019.  ::   Галеријa

Филозофски факултет у Нишу по други пут ове школске године отворио је врата свим заинтересованим средњошколцима који ће наредне године сести у студентске клупе. 

Као и за претходни догађај, и за овај Дан отворених врата владало је огромно интересовање, па је тако наша високошколска установа угостила близу 700 ученика из бројних градова овог дела Србије.

Конципиран као мини сајам образовања, уз мото "Питајте наше студенте", ђаци су из прве руке могли да се информишу о пријемним и другим испитима на неком од 13 студијских програма, условима студирања и живота у Нишу, наставним и ненаставним активностима, као и о бројним другим темама од значаја за будуће високошколце.

Уз подсећање да су увек добродошли да посете неки од часова предавања и вежби, наши гости су отишли пуни позитивних утисака уз обећање да ће се вратити следећег јуна када крене нова уписна грозница.

Део атмосфере можете погледати у нашој галерији, као и на нашим званичним профилима на друштвеним мрежама и профилима наших департмана.