Google Translate

Четврти степеник ка "Недогледима" - О промоцији студентског часописа Филозофског факултета

Студентске активности  ::  субота, 01.06.2019.  ::   Галеријa

Часопис „Недогледи“ је оформљен од стране студената Филозофског факултета у Нишу и уз пуну подршку Издавачког центра ове институције. Промоција четвртог броја одржана 30. 5. пробудила је велико интересовање. Поносни аутори казивали су своје песме, читали приче и сажетке својих научних радова, а на самом крају ове књижевне вечери приказан је инсерт из сада већ чувене драме И на том путу где су многи пали, која је награђивана у нашој земљи и иностранству.

Сценарио ове драме, написан на српском и руском језику, илустрације и превод књижевног текста употпунили су структуру „Недогледа“ и њихов четврти број учинили су посебним. Уреднице четврог броја: Ања Глишовић, Миљана Анђелковић и Сара Атанасковић; аутори који су публиковали своје књижевне и научне радове и учесници задужени за музички део програма присутнима су приуштили право књижевно вече.

Ово је пример добре сарадње студената различитих нивоа студија и различитих студијских програма, а под окриљем институције са дугом традицијом – Филозофског факултета у Нишу.

Уредништво „Без лимита“.