Google Translate

Дан отворених врата у компанији Леони

Најаве  ::  петак, 17.11.2017.

Центар за развој каријере и саветовање студената и истраживача Универзитета у Нишу у сарадњи са компанијом LEONI Wiring Systems Southeast d.o.o организује посету седишту ове компаније у Прокупљу, у петак, 24. новембра 2017. године.

Компанија LEONI Wiring Systems Southeast d.o.o је произвођач кабловских сетова за водеће светске брендове аутомобила и један је од највећих послодаваца у производном сектору у Србији.

Посета је намењена заинтересованим студентима завршних година основних студија и Мастер студија факултета Универзитета у Нишу са циљем да се  упознају са радом компаније, обиђу производни погон, чују искуства запослених и  сазнају које су то вештине и знања неопходни за рад у овој компанији.

Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o део је ЛЕОНИ Групе која има  80,000 запослених у 90 фабрика у 32 земље света. ЛЕОНИ је основан 1917. године у Нирнбергу у Немачкој и ове године слави 100 година рада.

Због ограниченог броја места, желимо да напоменемо да је број учесника ограничен. Пријаве слати до уторка, 21. новембра до 17 сати на мејл адресу: . О статусу пријаве кандидати ће бити обавештени путем телефона или електронске поште.

Када је реч о Филозофском факултету, позив је, пре свега, намењен студентима следећих програма:

ОАС - Социјална политика и социјални рад, Социологија, Психологија, стране филологије, Комуницирање и односи са јавношћу.

МАС - Психологија (Психологија рада и Социјална психологија), Социологија (Социјална политика), Социјална политика и социјални рад, Комуникологија, стране филологије.

Поред њих, како се истиче у позиву, добродошли су и студенти са других студијских програма.