Google Translate

Свечани пријем студената прве године

Најаве  ::  среда, 27.09.2017.

Свечани пријем студената уписаних у прву годину основних академских студија на Филозофском факултету у Нишу у школској 2017/2018. години обавиће се у ПЕТАК, 6.10.2017. године, у просторијама Факултета, Улица Ћирила и Методија број 2, према следећем распореду:

1. У 12:00 за студенте студијских програма основних академских студија СРБИСТИКЕ, АНГЛИСТИКЕ, ФРАНЦУСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ, РУСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ и ФИЛОЗОФИЈЕ у амфитеатру 21, приземље.
Након поздравне речи декана факултета, односно свечаног пријема студената, извршиће се уручење индекса студентима по студијским програмима, у слушаоницама и у времену како следи:

  • За студенте студијског програма АНГЛИСТИКА  у амфитеатру 21, приземље, у 12.15
  • За студенте студијског програма СРБИСТИКА у амфитеатру бр. 301, III спрат, у 12.15
  • За студенте студијског програма РУСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ у слушаоници бр. 19а, приземље, у 12.15
  • За студенте студијског програма ФРАНЦУСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ у слушаоници бр. 303, III спрат, у 12.15
  • За студенте студијског програма ФИЛОЗОФИЈА у слушаоници бр 302, III спрат, у 12.15

2. У 13:00 сати за студенте студијских програма основих академских студија СОЦИОЛОГИЈЕ, СОЦИЈАЛНЕ ПОЛИТИКЕ И СОЦИЈАЛНОГ РАДА, НОВИНАРСТВА и КОМУНИЦИРАЊЕ И ОДНОСИ СА ЈАВНОШЋУ, у амфитеатру 21, приземље.
Након поздравне речи декана факултета, односно свечаног пријема студената,извршиће се уручење индекса студентима по студијским програмима, у амфитеатрима и у времену како следи:

  • За студенте студијског програма СОЦИОЛОГИЈА И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА И СОЦИЈАЛНИ РАД у амфитеатру 21, приземље, у 13.15
  • За студенте студијског програма НОВИНАРСТВО И КОМУНИЦИРАЊЕ И ОДНОСИ СА ЈАВНОШЋУ у амфитеатру бр. 301, III спрат, у 13.15

3. У 14:00 сати за студенте студијских програма основних академских студија ПСИХОЛОГИЈЕ, ПЕДАГОГИЈЕ и ИСТОРИЈЕ у амфитеатру бр.21, приземље.
Након поздравне речи декана факултета, односно свечаног пријема студената, извршиће се уручење индекса студентима по студијским програмима, у слушаоницама и у времену како следи:

  • За студенте студијског програма ПСИХОЛОГИЈА у амфитеатру 21, приземље, у 14:15
  • За студенте студијског програма ПЕДАГОГИЈА у амфитеатру бр. 301, III спрат, у 14:15
  • За студенте студијског програма ИСТОРИЈА у слушаоници бр. 302, III спрат, у 14:15

Пре уручења индекса, управници департмана упознаће студенте са условима студирања, са њиховим правима и обавезама и даће друге потребне информације.

Настава на свим студијским програмима, за студенте СВИХ ГОДИНА основних академских студија, почиње у понедељак, 9. октобра 2017. године, а према распореду часова који ће бити истакнут на огласним таблама и студентском информативном порталу https://studenti.filfak.ni.ac.rs

Позивају се сви студенти прве године основних академских студија, као и сви наставници и сарадници Факултета, да присуствују свечаном пријему студената.