Google Translate

Добитници свечане повеље Савеза студената Филозофског факултета

Вести  ::  понедељак, 04.05.2015.

Поводом 25 година постојања Савеза студената Филозофског факултета Универзитета у Нишу, на Скупштини организације донета је одлука да се доделе Свечане повеље Савеза за унапређење квалитета наставе и успешну сарадњу са студентима следећим професорима:

 1. Проф. Др Снежани Милосављевић Милић
 2. Проф. Др Александри Костић
 3. Проф. Др Еми Миљковић
 4. Проф. Др Биљани Мишић Илић
 5. Проф. Др Слађани Ристић Горгиев
 6. Проф. Др Бисери Јевтић
 7. Проф. Др Горани Ђорић
 8. Проф. Др Ивану Цветановићу
 9. Доцент Др Јелени Максимовић
 10. Доцент Др Дејану Марковићу
 11. Доцент Др Небојши Милићевићу
 12. мр Јовану Пејчићу

На Скупштини Савеза донета је и одлука да се Свечане повеље захвалности за изузетан четворогодишњи допринос студентском организовању доделе следећим студентима:

 1. Андријани Ђурашевић
 2. Невени Станисављевић
 3. Марији Миленовић
 4. Сави Серафимовићу
 5. Маријани Вићентијевић
 6. Милошу Милошевићу
 7. Андријани Васић
 8. Мирјани Савић
 9. Милени Маринковић
 10. Миши Анђелковићу
 11. Милици Барјактаревић
 12. Александри Стојиљковић

Повеље за унапређење квалитета наставе и успешну сарадњу са студентима, као и Повеље захвалности биће свечано уручене у среду, 13. маја 2015. године на прослави Апсолвентске вечери Филозофског факултета која почиње од 19 сати у ресторану „Бољи Живот – ЕИ". Повеље ће у присуству свих студената четврте године уручити студент проректор Универзитета у Нишу и студент продекан Филозофског факултета у Нишу. Карте за прославу Апсолвентске вечери могу се набавити у канцеларији Савеза студената ( II спрат, канцеларија број 211) радним даном од 11 до 15 часова.

Поводом 25 година постојања Савеза студената Филозофског факултета Универзитета у Нишу, на Скупштини организације донета је одлука да се доделе Свечане повеље Савеза за унапређење квалитета наставе и успешну сарадњу са студентима следећим професорима: Проф. Др Снежани Милосављевић Милић Проф. Др Александри Костић Проф. Др Еми Миљковић Проф. Др Биљани Мишић Илић Проф. Др Слађани Ристић Горгиев Проф. Др Бисери Јевтић Проф. Др Горани Ђорић Проф. Др Ивану Цветановићу Доцент Др Јелени Максимовић Доцент Др Дејану Марковићу Доцент Др Небојши Милићевићу мр Јовану Пејчићу На Скупштини Савеза донета је и одлука да се Свечане повеље захвалности за изузетан четворогодишњи допринос студентском организовању доделе следећим студентима: Андријани Ђурашевић Невени Станисављевић Марији Миленовић Сави Серафимовићу Маријани Вићентијевић Милошу Милошевићу Андријани Васић Мирјани Савић Милени Маринковић Миши Анђелковићу Милици Барјактаревић Александри Стојиљковић Повеље за унапређење квалитета наставе и успешну сарадњу са студентима, као и Повеље захвалности биће свечано уручене у среду, 13. маја 2015. године на прослави Апсолвентске вечери Филозофског факултета која почиње од 19 сати у ресторану „Бољи Живот – ЕИ". Повеље ће у присуству свих студената четврте године уручити студент проректор Универзитета у Нишу и студент продекан Филозофског факултета у Нишу. Карте за прославу Апсолвентске вечери могу се набавити у канцеларији Савеза студената ( II спрат, канцеларија број 211) радним даном од 11 до 15 часова.