Google Translate

Промоција књиге "50 личности које су обележиле француско-српску историју”

Најаве  ::  недеља, 28.04.2024.  ::   Прилози

Након успешне промоције књиге "50 личности које су обележиле француско-српску историју" у Културном центру Србије у Паризу, Федерација Младих Срба Европе долази у Ниш како би одржала промоцију своје књиге по први пут у Србији.

Љубитељи књижевности, француског језика и историје, као и сви остали грађани Ниша, имаће прилику да се упознају са представницима федерације младих Срба Европе и њиховим радом.

Промоција књиге ће се одржати 16. маја на Филозофском факултету у Нишу, у сали број 434, са почетком у 12 часова.

Учесници ће овом приликом моћи да дискутују о разним темама са члановима Федерације који имају за циљ да негују темеље наше културе како би заједно обезбедили боље и образованије сутра за садашње и све будуће генерације.

Књига "50 личности које су обележиле француско-српску историју" пружа јединствену перспективу на кључне фигуре које су утицале на односе између Француске и Србије кроз историју. Она истражује животе и достигнућа појединаца који су допринели културним, научним и другим сферама у обе земље, градећи мостове међу њима. Она није само извор знања о прошлости, већ и инспирација за будуће генерације да наставе да граде и одржавају везе између Француске и Србије у различитим аспектима друштва.

За љубитеље књижевности који би желели ову књигу на полицама своје библиотеке, имаће могућност да је купе после промоције, по цени од 1000 динара, а за студенте књига ће бити доступна по цени од 700 динара.