Google Translate

Проглашење победника наградног конкурса Департмана за педагогију

Вести  ::  понедељак, 04.12.2023.

У оквиру Недеље департмана за педагогију организован је конкурс за достављање кратког есеја за средњошколце на тему „Студирање као путовање самооснаживања: Како постати наjбоља верзиjа себе кроз образовање“. Све пристигле радове, поступком анонимног прегледавања, оцењивала је трочлана комисија у саставу: проф. др Марина Матејевић, проф. др Бисера Јевтић и проф. др Марија Марковић.

Комисија је донела одлуку да је прво место освојила МАРИЈА МАНИЋ, ученица четврте године Гимназије у Пироту. Вредне награде које је освојила победница су: екстерни хард диск, ослобађање трошкова припремне наставе, ослобађање накнаде за полагање пријемног испита за упис на ОАС, ослобађање накнаде за упис, књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материјал. 

Друго место је освојила је САРА ВЕЛКОВ, ученица четврте године Гимназије у Пироту. Аутору рада припале су следеће награде: ослобађање трошкова припремне наставе, ослобађање накнаде за упис, књиге у издању Филозофског факултета и брендирани материјал. 

Треће место припало је ЈАНИ ИГИЋ, ученици Гимназије у Пироту. За ауторе есеја који је освојио треће место обезбеђене су пригодне награде у виду књига у издању Филозофског факултета у Нишу и бредираног материјала.

Доделе награда ће се реализовати у четвртак, 07.12.2023. године  у 12:00 часова на Филозофском факултету у Нишу, у учионици на трећем спрату (304).

Департман за педагогију честита свим награђеним учесницима.