Google Translate

Посета професора Тора Савина Филозофском факултету

Најаве  ::  понедељак, 02.10.2023.

У периоду од 5. до 18. октобра 2023. гост Филозофског факултета у Нишу биће проф. др Тор Савин са Института за међународне студије Мидлтон у Монтереју (САД).

Планирано је да као стручњак у области енглеског језика (English Language Specialist), проф. Савин има бројне активности.

Проф. Савин ће најпре као пленарни говорник учествовати на конференцији Teaching Languages and Cultures in the Post-Method Era: New Insights and Innovations (TLC 2023), која се 6. и 7. октобра 2023. одржава на Филозофском факултету у Нишу у организацији Департмана за англистику и Центра за професионално усавршавање.

Затим ће у периоду од 9. до 18.10.2023. проф. Савин одржати семинар за студенте основних студија англистике из области методике наставе и примењене лингвистике.

У склопу сарадње Департмана за англистику са Удружењем наставника енглеског језика Ниш – НЕЛТА, предвиђено је да проф. Савин одржи две радионице за наставнике енглеског језика.

Очекује се и низ састанака које ће проф. Савин имати са наставницима и сарадницима Филозофског факултета, као и студентима мастер и докторских студија.

Посету проф. Тора Савина Филозофском факултету помогла је Амбасада САД у Београду.

Краћу биографију проф. Савина можете наћи на веб страници конференције Teaching Languages and Cultures.