Google Translate

Резултати такмичења из немачког језика за ученике четвртог разреда средњих школа

Вести  ::  субота, 01.04.2023.  ::   Прилози

На Филозофском факултету у Нишу је у суботу 1. априла од 10 сати одржанo такмичење из немачког језика за ученике четвртог разреда гимназија и средњих школа.

За припрему тестова и организацију такмичења били су задужени наставници и сарадници Департмана за немачки језик и књижевност: доц. др Николета Момчиловић, доц. др Маја Антић, наставник страног језика Невенка Јанковић, ассистент мср Катарина Стаменковић и истраживач-приправник мср Љиљана Тасић.

Истог дана у 13.30 часова у сали 434 Филозофског факултета додељене су захвалнице свим учесницима, проглашени победници и додељене вредне награде.

Захваљујемо наставницима немачког језика, менторима који из године у годину улажу труд, мотивишу ученике и одазивају се позивима на такмичење, дружење, размену искустава и исказивање потреба својих школа (из Ниша, Зајечара, Неготина, Књажевца, Лесковца, Јагодине и др.).

Честитамо свим учесницима који су показали одлично знање, а посебно победницима!

1.   место – Милан Вучковић, ученик Гимназије «Бора Станковић» у Нишу

(Награда - екстерни хард-диск;  ослобађање накнаде за полагање пријемног испита за студијски програм немачког језика и књижевности; ослобађање плаћања накнаде за похађање припремне наставе; књиге у издању Филозофског факултета, лектира на немачком језику и брендирани материјал)

2.   место – Јана Ранђеловић, ученица Прве нишке гимназије «Стеван Сремац»  (Награда - ослобађање плаћања накнаде за похађање припремне наставе; књиге у издању Филозофског факултета, лектира на немачком језику и брендирани материјал)

3.   место – Борис Јовић, ученик Прве нишке гимназије «Стеван Сремац»

(Награда -  ослобађање плаћања накнаде за похађање припремне наставе; књиге у издању Филозофског факултета, лектира на немачком језику и брендирани материјал)

Резултати такмичења налазе се у прилогу.