Google Translate

Проглашени победници конкурса за најбољи есеј и фотографију Департмана за комуникологију и новинарство

Факултетска дешавања  ::  среда, 04.05.2022.

Конкурси за најбољу фотографију и есеј, које је Департман за комуникологију и новинарство расписао у оквиру обележавања недеље Департмана, добили су своје победнике!

На конкурс за најбољи средњошколски есеј на тему „Медијско извештавање о рату – да ли је истина увек прва жртва рата?“ пристигао је велики број радова, те је трочлани жири који су чинили доц. др Ивана Стаменковић, доц. др Андреј Благојевић и Јована Трајковић, имао веома захтеван задатак. Прву награду, ослобађање од плаћања полагања пријемног испита, добила је Наталија Танић, ученица Гимназије у Зајечару. Друго место и екстерни хард диск припали су Павлу Ивановићу, ученику Гимназије из Крушевца, док је пакет Факултета у оквиру треће награде добила Миљана Миливојевић, ученица Правно-пословне школе у Нишу.

Жири задужен за оцењивање приспелих фотографија на конкурсу „Слика звука“ који су чинили доц. др Марија Вујовић, Неда Нецић и Илија Милосављевић  прогласио је најбољом фотографију „Фокус у огледалу“, студента Алексе Ивића са Департмана за историју. Аутор фотографије награђен је са два комплета карата за предстојећи Нишвил.

Добитници ће благовремено бити обавештени о начину на који могу да преузму своје награде.

Честитамо победницима и захваљујемо се свима на учешћу!