Google Translate

Недеља Департмана за англистику

Најаве  ::  субота, 21.11.2020.  ::   Прилози

Департман за англистику Филозофског факултета у Нишу позива вас на Недељу Департмана која ће се одржати у периоду од 27. новембра до 3. децембра 2020. године.

У оквиру Недеље Департмана за англистику биће организована два онлајн предавања, као и онлајн инфо-дан за заинтересоване средњошколце.

Поред ових активности, програм укључује и онлајн садржаје на званичним страницама Департмана (Facebook i Instagram), где ћете имати прилике да сазнате нешто више о искуствима наших студената са студентских размена, као и да урадите неке од тестова са претходних пријемних испита.

Више детаља можете наћи у даљем тексту и на постеру у прилогу.

Очекујемо вас!

 

Програм:

 

27. НОВЕМБАР, ОД 12.00 ДО 13.30 / Google Meet

Проф. др Данијела Петковић одржаће онлајн предавање под називом „ХАРИ ПОТЕР И КУЛТУРА ДЕТИЊСТВА“.

Можете се пријавити мејлом на: .

 

30. НОВЕМБАР 

Посетите наше Facebook и Instagram профиле где ћете моћи да сазнате нешто више о искуствима наших студената са студентских размена (Шпанија, Немачка, Словачка, итд.).

 

1. ДЕЦЕМБАР, ОД 17.00 ДО 18.00 / Google Meet

Мср Младен Поповић одржаће онлајн предавање под називом „ПРОСТОР У ВИДЕО ИГРАМА И ЊЕГОВ ЗНАЧАЈ ЗА ИСКУСТВО ИГРАЧА“. 

Можете се пријавити мејлом на: .

 

2. ДЕЦЕМБАР 

Посетите наше Facebook и Instagram профиле где ћете имати прилике да урадите неке од тестова са претходних пријемних испита.

 

3. ДЕЦЕМБАР, ОД 11.00 ДО 12.00 и ОД 17.00 ДО 18.00 / Google Meet

Биће одржан онлајн ИНФО-ДАН у две сесије. Сесијама можете приступити путем овог линка

Заинтересовани средњошколци моћи ће да од сарадника и студената Департмана за англистику добију више информација о пријемном испиту, студијском програму, студирању, начину полагања испита, студентском животу, као и о могућностима за запослење по завршетку студија.

 

Прилози

Департман за англистику Филозофског факултета у Нишу позива вас на Недељу Департмана која ће се одржати у периоду од 27. новембра до 3. децембра 2020. године. У оквиру Недеље Департмана за англистику биће организована два онлајн предавања, као и онлајн инфо-дан за заинтересоване средњошколце. Поред ових активности, програм укључује и онлајн садржаје на званичним страницама Департмана (Facebook i Instagram), где ћете имати прилике да сазнате нешто више о искуствима наших студената са студентских размена, као и да урадите неке од тестова са претходних пријемних испита. Више детаља можете наћи у даљем тексту и на постеру у прилогу. Очекујемо вас!   Програм:   27. НОВЕМБАР, ОД 12.00 ДО 13.30 / Google Meet Проф. др Данијела Петковић одржаће онлајн предавање под називом „ХАРИ ПОТЕР И КУЛТУРА ДЕТИЊСТВА“. Можете се пријавити мејлом на: .   30. НОВЕМБАР  Посетите наше Facebook и Instagram профиле где ћете моћи да сазнате нешто више о искуствима наших студената са студентских размена (Шпанија, Немачка, Словачка, итд.).   1. ДЕЦЕМБАР, ОД 17.00 ДО 18.00 / Google Meet Мср Младен Поповић одржаће онлајн предавање под називом „ПРОСТОР У ВИДЕО ИГРАМА И ЊЕГОВ ЗНАЧАЈ ЗА ИСКУСТВО ИГРАЧА“.  Можете се пријавити мејлом на: .   2. ДЕЦЕМБАР  Посетите наше Facebook и Instagram профиле где ћете имати прилике да урадите неке од тестова са претходних пријемних испита.   3. ДЕЦЕМБАР, ОД 11.00 ДО 12.00 и ОД 17.00 ДО 18.00 / Google Meet Биће одржан онлајн ИНФО-ДАН у две сесије. Сесијама можете приступити путем овог линка.  Заинтересовани средњошколци моћи ће да од сарадника и студената Департмана за англистику добију више информација о пријемном испиту, студијском програму, студирању, начину полагања испита, студентском животу, као и о могућностима за запослење по завршетку студија.