Google Translate

Бесплатни онлајн курсеви француског језика за матуранте

Најаве  ::  недеља, 29.03.2020.

Драги ученици завршних година средњих школа,

Департман за француски језик и књижевност Филозофског факултета у Нишу припремио је почетни онлајн курс за све оне који размишљају о студијама француског, али никада нису учили овај језик.

Уколико сте љубитељи француског језика и културе, ово је одлична прилика да из својих домова савладате основе и на најбољи начин се припремите за полагање пријемног испита или за почетак студија (за упис на студије Француког језика и књижевности на Филозофском факултету у Нишу полагање пријемног испита из француског језика није обавезно, можете полагати тест знања из српског, енглеског, руског или немачког језика).

Часове ћете похађати од куће. Неопходно је само да имате имејл адресу са доменом gmail.com јер ће се курс одвијати преко Google сервиса Meet Hangouts коме можете приступити преко рачунара или мобилног телефона (који поседују камеру и микрофон). 

Осим тога, Департман за француски језик и књижевност припремио је продужни онлајн курс за све оне који размишљају о студијама француског, који су учили француски и желе да још више савладају овај језик.

Пријаве трају до понедељка, 6. априла 2020. и можете се пријавите путем следећих линкова:

Пријава за почетни курс

Пријава за продужни курс