Google Translate

Велика Светосавска академија на Филозофском факултету

Најаве  ::  четвртак, 23.01.2020.

Са великим задовољством обавештавамо све заинтересоване да ће се Светосавска академија одржати на Филозофском факултету у Нишу 28. јануара 2020. године од 18 сати, у амфитеатру бр. 21.

Програм Академије припремили су студенти Филозофског факултета у сарадњи са матурантима Музичке школе, члановима плесне школе „Swing” и члановима хора школе „Свети Сава”. Техничку подршку овогодишњој Светосавској академији пружиће Народно позориште у Нишу.

На Академији биће уручене Светосавске награде за најбољи есеј, најбољи завршни и мастер рад, као и за најбоље методичке припреме.

Добро дошли!

Са великим задовољством обавештавамо све заинтересоване да ће се Светосавска академија одржати на Филозофском факултету у Нишу 28. јануара 2020. године од 18 сати, у амфитеатру бр. 21. Програм Академије припремили су студенти Филозофског факултета у сарадњи са матурантима Музичке школе, члановима плесне школе „Swing” и члановима хора школе „Свети Сава”. Техничку подршку овогодишњој Светосавској академији пружиће Народно позориште у Нишу. На Академији биће уручене Светосавске награде за најбољи есеј, најбољи завршни и мастер рад, као и за најбоље методичке припреме. Добро дошли!