Google Translate

Драмска и плесна радионица у духу Француске на Филозофском

Најаве  ::  понедељак, 16.12.2019.

За све љубитеље француског језика и културе припремили смо драмску и плесну радионицу која ће се одржати у среду, 18. децембра с почетком у 17 сати у амфитеатру 21

Радионицу ће водити две Францускиње – Лујза Силвен, наставница француског као страног и Зое Гоше, глумица, обе са одличним педагошким искуством. Оне ће се у Нишу наћи на свом копненом пропутовању од Француске до Индије. На том пропутовању оне желе да, пре свега глумом и плесом, остваре интеркултурну размену са крајевима кроз које пролазе, промовишући уметничке и људске вредности. Радионице се одржавају на француском и на енглеском језику, а у њима могу учествовати и они који слабо знају та два језика. То практично значи да сте сви добродошли!

Чекамо вас!

За све љубитеље француског језика и културе припремили смо драмску и плесну радионицу која ће се одржати у среду, 18. децембра с почетком у 17 сати у амфитеатру 21.  Радионицу ће водити две Францускиње – Лујза Силвен, наставница француског као страног и Зое Гоше, глумица, обе са одличним педагошким искуством. Оне ће се у Нишу наћи на свом копненом пропутовању од Француске до Индије. На том пропутовању оне желе да, пре свега глумом и плесом, остваре интеркултурну размену са крајевима кроз које пролазе, промовишући уметничке и људске вредности. Радионице се одржавају на француском и на енглеском језику, а у њима могу учествовати и они који слабо знају та два језика. То практично значи да сте сви добродошли! Чекамо вас!