Google Translate

Светосавска академија на Филозофском факултету

Најаве  ::  четвртак, 24.01.2019.

Обавештавамо све поштоваоце дела Светог Саве да ће се традиционална Светосавска академија одржати 28. 1. 2019. године у 12 сати у амфитеатру бр. 21.

И ове године Свечану академију организују Департман за српски језик и Департман за српску и компаративну књижевност у сарадњи са управом Факултета, наставницима, сарадницима, студентима, представницима Факултета уметности и других установа културе Града Ниша.

Богат културно-уметнички програм употпуњен је беседама наших гостију и доделом награда ауторима најбољих литерарних радова, аутору најбољег мастер рада и наставницима који су осмислили најбоље методичке припреме.

Упућујемо вам срдачан позив да још једном заједно корачамо стазом светосавља!

Обавештавамо све поштоваоце дела Светог Саве да ће се традиционална Светосавска академија одржати 28. 1. 2019. године у 12 сати у амфитеатру бр. 21. И ове године Свечану академију организују Департман за српски језик и Департман за српску и компаративну књижевност у сарадњи са управом Факултета, наставницима, сарадницима, студентима, представницима Факултета уметности и других установа културе Града Ниша. Богат културно-уметнички програм употпуњен је беседама наших гостију и доделом награда ауторима најбољих литерарних радова, аутору најбољег мастер рада и наставницима који су осмислили најбоље методичке припреме. Упућујемо вам срдачан позив да још једном заједно корачамо стазом светосавља!