Google Translate

Хуманитарна представа драмске секције Департмана за француски језик и књижевност

Најаве  ::  уторак, 22.01.2019.  ::   Прилози

Драмска секција Департмана за француски језик и књижевност организује хуманитарну представу Сцене из провинцијског живота у Србији која ће бити изведена у Позоришту лутака, 23. јануара, у 18:30.

Реч је о франкофоном извођењу одломака из Поп Ћире и Поп СпиреПокондирене тикве и Родољубаца. Улазница је добротворни прилог за лечење Теодоре Цветановић.

Иначе, ово је само једна од многобројних активности драмске секције Департмана за француски језик и књижевност. Они ће од 4. до 8. фебруара учествовати на Позоришним сусретима у Лиону, а више о њиховом раду можете прочитати у прилогу овог текста.

Драмска секција Департмана за француски језик и књижевност организује хуманитарну представу Сцене из провинцијског живота у Србији која ће бити изведена у Позоришту лутака, 23. јануара, у 18:30. Реч је о франкофоном извођењу одломака из Поп Ћире и Поп Спире, Покондирене тикве и Родољубаца. Улазница је добротворни прилог за лечење Теодоре Цветановић. Иначе, ово је само једна од многобројних активности драмске секције Департмана за француски језик и књижевност. Они ће од 4. до 8. фебруара учествовати на Позоришним сусретима у Лиону, а више о њиховом раду можете прочитати у прилогу овог текста.