Google Translate

Посета студената из Алабаме

Најаве  ::  четвртак, 17.05.2018.  ::   Прилози

По четврти пут ове године, група студената и професора са државног Универзитета Алабама у Таскалуси (САД) боравиће на Филозофском факултету у Нишу и у нашем граду од 17. до 23. маја 2018. у оквиру пројекта The Serbia/Alabama Fellowship Experience.

Гости ће бити смештени код студената и професора Департмана за англистику и Департмана за комуникологију и новинарство како би стекли аутентично интеркултурно искуство и упознали живот својих колега из Ниша и њихових породица.

Програм посете укључује низ активности на Факултету (програм је у прилогу), као и упознавање са културно-историјским знаменитостима нашег града и излет до Пирота, који укључује посету манастерима Темска и Поганово и етно-кући Нишавска долина.

У склопу промоције Студијског програма за англистику, планиран је и сусрет са нишким средњошколцима на Филозофском факултету у Нишу у уторак, 22.05.2018. од 10.15-11.45 у амфитеатру 21.

Позивамо све наставнике, сараднике, садашње и будуће студенте да нам се придруже и учествују у некој од планираних активности.